Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3396
Назва: Профілактика та корекція емоційного вигорання у практичних психологів
Автори: Міщенко, Марина Сергіївна
Ключові слова: емоційне вигорання
практичний психолог
синдром
професійна діяльність
профілактика
корекція
Дата публікації: кві-2015
Бібліографічний опис: Міщенко М.С. Профілактика та корекція емоційного вигорання у практичних психологів / М.С. Міщенко // Вісник Харківського національного університету. Серія Психологія. – № 1150. – Харків, 2015. – С. 30–34.
Серія/номер: УДК 371.124+159.942.52
Короткий огляд (реферат): В статті розглядаються проблема профілактики і корекції емоційного вигорання. Пропонується система заходів профілактики і корекції емоційного вигоряння, яка враховує специфіку діяльності практичного психолога і чинники, що зумовлюють виникнення цього синдрому. Проблема емоційного вигорання практичного психолога є однією з центральних в аспекті вдосконалення фахової підготовки майбутніх практичних психологів. Синдром емоційного вигорання – це явище, що призводить до негативних змін в структурі суб’єкта діяльності, сприяє зниженню ефективності професійної діяльності. Намічено подальші перспективи розвитку вивчення цієї проблеми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3396
ISSN: 2225-7756
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Profilactyka ta korektciya EV.pdf235,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.