Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4438
Назва: Гроші і кредит
Автори: Митяй, Оксана Василівна
Ключові слова: Навчальна дисципліна
Гроші і кредит
основні теоретичні та практичні питання
формування механізму
грошовий ринок
грошові системи
грошові системи
валютний ринок
центральний банк
комерційні банки
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Митяй О.В. Гроші і кредит: навчально-методичний посібник / Уманський державний педагогічний університет; [уклад. О.В. Митяй]. – Умань: ПП Жовтий, 2015.– 492 с.
Серія/номер: УДК 336.7(075.8)
ББК 65.262я73
М-66
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику викладено теоретичні та практичні аспекти щодо сутності та функцій таких категорій, як «гроші», «валюта», «кредит», зміст основних теорій грошей, поняття про грошовий обіг, грошова маса, грошові потоки, грошовий ринок. Проаналізовано організацію грошово-кредитної та банківської систем України, функціонування основ кредитних, розрахункових і валютних відносин в умовах ринкової економіки. Теоретичний матеріал доповнено задачами й прикладами їх розв'язання, а також тестовими питаннями до контролю знань студентів до кожної теми. Посібник відповідає типовій програмі навчальної дисципліни «Гроші та кредит» відповідно до вимог Державного стандарту підготовки бакалаврів за напрямом «Економіка і підприємництво». Для студентів усіх економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4438
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Groshi i kredy`t.pdf4,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.