Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4448
Назва: | Аналітична оцінка функціонування харчових підприємств як аспект конкурентоспроможності АПК України |
Автори: | Митяй, Оксана Василівна |
Ключові слова: | Конкурентоспроможність АПК харчова промисловість продукти харчування експорт імпорт інвестиції інновації агропромисловий комплекс |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | СМП «ТАЙП» |
Бібліографічний опис: | Митяй О.В. Аналітична оцінка функціонування харчових підприємств як аспект конкурентоспроможності АПК України / О.В. Митяй // Науково-виробничий журнал “Інноваційна економіка”. – 2015. – №3 (58). – С. 21-24. |
Серія/номер: | УДК 338.45:664.6(477) |
Короткий огляд (реферат): | Визначена роль харчової промисловості в народногосподарському комплексі України. Виділені позитивні і негативні сторони діяльності підприємств харчової промисловості. Визначені цілі і пріоритети розвитку вітчизняних підприємств харчової промисловості в ринковому середовищі. Встановлено, що оскільки харчова промисловість тісно пов'язана з сільським господарством, є основною технологічною ланкою продовольчого комплексу, то пріоритетне значення в територіальній організації харчової промисловості мають такі економічні чинники, як сировинний, споживчий, транспортний, спеціалізація сільського господарства, науково-технічний прогрес. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4448 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analitychna otsinka funktsionuvannya kharchovykh pidpryyemstv yak aspekt konkurentospromozhnosti APK Ukrayiny.pdf | 619,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.