Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4448
Назва: Аналітична оцінка функціонування харчових підприємств як аспект конкурентоспроможності АПК України
Автори: Митяй, Оксана Василівна
Ключові слова: Конкурентоспроможність АПК
харчова промисловість
продукти харчування
експорт
імпорт
інвестиції
інновації
агропромисловий комплекс
Дата публікації: 2015
Видавництво: СМП «ТАЙП»
Бібліографічний опис: Митяй О.В. Аналітична оцінка функціонування харчових підприємств як аспект конкурентоспроможності АПК України / О.В. Митяй // Науково-виробничий журнал “Інноваційна економіка”. – 2015. – №3 (58). – С. 21-24.
Серія/номер: УДК 338.45:664.6(477)
Короткий огляд (реферат): Визначена роль харчової промисловості в народногосподарському комплексі України. Виділені позитивні і негативні сторони діяльності підприємств харчової промисловості. Визначені цілі і пріоритети розвитку вітчизняних підприємств харчової промисловості в ринковому середовищі. Встановлено, що оскільки харчова промисловість тісно пов'язана з сільським господарством, є основною технологічною ланкою продовольчого комплексу, то пріоритетне значення в територіальній організації харчової промисловості мають такі економічні чинники, як сировинний, споживчий, транспортний, спеціалізація сільського господарства, науково-технічний прогрес.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4448
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analitychna otsinka funktsionuvannya kharchovykh pidpryyemstv yak aspekt konkurentospromozhnosti APK Ukrayiny.pdf619,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.