Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4601
Назва: Легка атлетика : з методикою викладання
Автори: Семенов, Андрій Анатолійович
Ключові слова: Легка атлетика
біг
спортивна ходьба
метання
стрибки
Дата публікації: 2014
Видавництво: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Легка атлетика : з методикою викладання : навч. посібник / уклад.: Семенов А. А., Осадченко Т. М., Маєвський М. І. ,Ільченко С. С. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2014. – 207 с.
Серія/номер: УДК 796.42(075.8)
ББК 75.711я73
Короткий огляд (реферат): Легка атлетика – навчальна і наукова дисципліна, що включає в себе знання про основні рухи і дії під час ходьби, бігу, стрибків і метань. Одночасно легка атлетика – це вид спорту. На факультетах фізичного виховання педагогічних інститутів та університетів вивчають теорію і методику викладання легкої атлетики в школі. Термін «атлетика» в перекладі з грецької означає «боротьба». Атлетами греки називали учасників змагань у силі і спритності. Тепер атлетами називають людей, добре фізично розвинутих і сильних. Назва «легка атлетика» – умовна, бо базується на уявній легкості виконання атлетичних вправ на противагу «важкій атлетиці». У Франції легку атлетику називають просто атлетикою, а в США і Англії – «вправами на біговій доріжці» і «вправами на полі».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4601
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Легка атлетика.pdf2,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.