Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4681
Назва: Політичні портрети у Києво-Могилянської академії протягом ХVІІ-ХХІ ст.
Автори: Карасевич, Анатолій Олександрович
Карасевич, Оксана Олегівна
Ключові слова: Києво Могилянська академія
Києво-Братський Богоявленський монастирь
Киівське братство
Дата публікації: 2015
Видавництво: Умань.: ФОП Жовтий О.О.
Бібліографічний опис: Політичні портрети у Києво-Могилянської академії протягом ХУІІ-ХХІ ст.-Навч. пос. / Укл. Карасевич А.О., Карасевич О,О.-Умань.: ФОП Жовтий О.О., 2015.-676с.
Серія/номер: УДК 94(470+571)(092)
ББК 63.3(2)-8
П - 52
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглядаються політичні біографії державотворців, гетьманів України і відомих козаків, істориків і філософів, які здобували освіту у Києво-Могилянській академії Укладачі пропонують своїм читачам інформацію про цих політичних мужів з початку заснування академії і до Революції гідності, особливості їх становлення і державницької діяльності, цікаві факти з їх особистого життя. У посібнику запропоновані біографії почесних професорів «Могилянки», аналізуються ряд документів, які визначали стосунки між народами і країнами, у військовій, культурній і міжнародній діяльності ХУІІ – ХХІ ст. Посібник буде корисним всім тим, хто цікавиться складними процесами формування української національної ідеї, національної свідомості, політичної культури і політичної самобутності українського народу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4681
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Converted_file_e9c9da7d.pdf10,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.