Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4812
Назва: Виробниче авчання
Автори: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Ключові слова: ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
Дата публікації: 12-кві-2016
Серія/номер: УДК 664(075.8);
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник для вивчення студентами технології приготування страв
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4812
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник Виробн ввиче.pdf3,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.