Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4819
Назва: Виховання лідерських якостей у молодших школярів: інформаційно-збагачувальний етап роботи
Автори: Семенов, Андрій Анатолійович
Ключові слова: молодші школярі
рухливі ігри
лідерські якості
інформаційне середовище
Дата публікації: 2015
Видавництво: ЧНУ імені Богдана Хмельницького
Бібліографічний опис: Семенов А. А. Виховання лідерських якостей у молодших школярів: інформаційно-збагачувальний етап роботи / А. А. Семенов // Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. – Черкаси : ЧНУ, 2015. - С. 81 - 87.
Серія/номер: УДК 37.035.91+372.4;
Короткий огляд (реферат): Метою статті є визначення напрямів та форм роботи з молодшими школярами на інформаційно-збагачувальному етапі дослідження з виховання лідерських якостей засобами рухливих ігор. Використано комплекс методів: аналіз психолого-педагогічної, філософської і методичної літератури; педагогічне спостереження; бесіди; ігровий метод. Обґрунтовано, що визначені та описані у дослідженні форми і методи роботи сприяли: формуванню у молодших школярів стійкого інтересу до гуманістичних цінностей як до тих чинників, які визначають лідерську поведінку; усвідомленню потреби в реалізації власного лідерського потенціалу під час рухливої ігрової діяльності; формуванню цілей власної лідерської діяльності; приведенню особистісних мотивів у відповідність до суспільних вимог і норм. Визначено, що перспективою подальших досліджень є проектування та реалізація заходів формувального етапу процесу виховання лідерських якостей у молодших школярів засобами рухливих ігор.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4819
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_4_-_docx.pdf157,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.