Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4908
Назва: Соціальна робота з різними групами клієнтів
Автори: Бойко, Ольга Миколаївна
Кочубей, Тетяна Дмитрівна
Ключові слова: Соціальна
робота
клієнт
група
соціальна
педагогіка
жертви торгівлі людьми
обдарована особистість
люди похилого віку
самотні
соціальний супровід
насилля
Дата публікації: 14-тра-2016
Бібліографічний опис: Соціальна робота з різними групами клієнтів : навчальний посібник / [уклад. : Т.Д. Кочуей, О. М. Бойко]. – Умань : ФОП Жовтий О.В., 2016. – 278.
Короткий огляд (реферат): Завданнями курсів «Соціальна робота з різними групами клієнтів» та «Соціальна робота в Україні» є: висвітлення теоретичних засад соціальної роботи в Україні, ознайомлення з нормативно-правовою базою, що регулює соціальну роботу в Україні, соціальними програмами різних регіонів країни, розкриття змісту соціальної роботи, що пов’язана з вирішенням проблем людей похилого віку, наркотичної та алкогольної залежності осіб, соціального захисту дитинства, інтересів жінок, людей з функціональними обмеженнями, молоді, сім’ї, проблемами торгівлі людьми тощо, висвітлення особливостей соціальної роботи у сфері зайнятості, пенітенціарній системі, системі культурно-дозвіллєвої діяльності; визначення зарубіжних організацій, з якими співпрацюють соціальні працівники України, розкриття змісту підготовки соціальних працівників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4908
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SRPGK_DOIKO_KOCHUDEI.PDF1,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.