Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4935
Назва: Форми апоміксису що використовуються у селекції цукрового буряка
Автори: Перфільєва, Людмила Павлівна
Дячук, Павло Вікторович
Ключові слова: Апоміксис
Селекція
Цукровий буряк
Розмноження
Органічний світ
Амікти
Апомікти
Мікти
Організми
Злиття ядер
Дата публікації: 18-бер-2016
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр "Візаві"
Бібліографічний опис: Перфільєва Л.П., Дячук П.В. Форми апоміксису що використовуються у селекції цукрового буряка/ Селекційно-генетична наука і освіта // Матеріали міжнародної наукової конференції / [Редкол.: О.О. Непочатенко (відп. ред.) та ін.]. – Умань: ФОП Візаві, 2016. – С.281-286.
Серія/номер: УДК 631.527:582.661.15
Короткий огляд (реферат): З метою успішного використання апоміксису для закріплення пере хресників таких як цукровий буряк, велике значення має правильний вибір відповідної форми апоміктичного розмноження. Розгляд різних форм апоміксису проводиться з точки зору придатності чи непридатності їх для селекції. Термінологія, яка використовується для позначення різних форм апоміксису, і класифікація різновидів цієї форми розмноження, складна і заплутана, бо дослідники підходили до вивчення цього явища з різних точок зору і використовували для позначення однакових різновидів апоміксису різні терміни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4935
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Formy` apomiksy`su shho vy`kory`stovuyut`sya u selekciyi czukrovogo buryaka.pdf126,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.