Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5047
Назва: Педагогічне забезпечення успіху в навчанні молодших школярів у творчій спадщині В.О.Сухомлинського
Автори: Ткачук, Лариса Василівна
Ключові слова: В.О.Сухомлинський
феномен успіху
навчальна діяльність
Педагогічна спадщина
молодший школяр
ситуація успіху
педагогічне забезпечення успіху
Павлиська середня школя
організаційно-педагогічна система
особистісно зорієнтований підхід
Дата публікації: 2001
Видавництво: ПВ "Графіка" м.Умань
Бібліографічний опис: Ткачук Л.В. Педагогічне забезпечення успіху в навчанні молодших школярів у творчій спадщині В.О.Сухомлинського: автореф. дис. ...канд. пед. наук: 13.00.01 / Лариса Василівна Ткачук. - Київ, 2001. - 20 с.
Серія/номер: УДК 37(09) (477);
Короткий огляд (реферат): В авторефераті представлені основні результати та висновки дисертаційного дослідження "Педагогічне забезпечення успіху в навчанні молодших школярів у творчій спадщині В.О.Сухомлинського". Дисертаційна робота присвячена аналізу сучасних психолого-педагогічних знань про феномен "успіх у навчанні" та визначенню педагогічних умов забезпечення успіху в навчанні учнів молодшого шкільного віку в педагогічній спадщині В.О.Сухомлинського. У роботі здійснено методологіний та змістовий аналіз категорії "успіх", прослідковано генезу проблеми успіху в навчанні в історії філософсько-педагогічної думки. Проаналізовано теоретико-практичний досвід видатного педагога та його погляди на шляхи, чинники та умови забезпечення успіху в навчанні молодших школярів. Показано можливості творчого застосування ідей В.О.Сухомлинського щодо визначеної проблеми в сучасній педагогічній практиці. Розроблено і експериментально перевірено методику забезпечення успіху в навчанні молодших школярів на основі педагогічної спадщини В.О.Сухомлинського.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5047
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtoreferat Tkachuk L.V..pdf216,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.