Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5227
Назва: ОРГАНІЗАЦІЯ РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ В СИСТЕМІ ВІДРОДЖЕННЯ АГРОСФЕРИ (на матеріалах Вінницької області)
Автори: Дем'янишина, Олеся Андріївна
Ключові слова: розвиток сільських територій
соціально-економічний розвиток
відродження
аграрна сфера
методологія розробки програм розвитку
фінансування програм розвитку
Дата публікації: 2012
Видавництво: Національний науковий центр “Інститут аграрної економіки”
Бібліографічний опис: Дем’янишина Олеся Андріївна ОРГАНІЗАЦІЯ РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ В СИСТЕМІ ВІДРОДЖЕННЯ АГРОСФЕРИ (на матеріалах Вінницької області) : автореферат дис ... к-та екон. наук: 08.00.03 / Олеся Андріївна Дем’янишина. - 2012 . – 19 с. – На укр. мові.
Серія/номер: УДК;005:116:323.325:338.43 (1 – 22)
Короткий огляд (реферат): Визначено роль, місце та сутність сільських територій, сільського розвитку, утворення нового механізму організації розвитку сільських територій на основі урахування трансформаційних змін АПК та потреб соціального розвитку села. Удосконалено типологізацію сільських територій на основі їх вертикальної ієрархії за адміністративно-територіальним устроєм та характером горизонтальних, кооперативних зв’язків сільських територій первинного (базового) рівня. Проведено комплексний аналіз рівня соціально-економічного розвитку сільської території Вінницької області у просторовому і календарному вимірах. Господарства населення в розвитку сільських територій області розглядаються як основа для прояву підприємницької ініціативи селян, для формування «середнього класу» на селі. Узагальнено концепцію формування сучасної методології розробки, виконання та оцінки програм розвитку сільських територій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5227
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aref Demianishina.PDF502,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.