Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5592
Назва: | Доцільність застосування інформаційних технологій в ресторанному бізнесі |
Автори: | Подзігун, Світлана Миколаївна |
Ключові слова: | ресторанна справа, інформаційні технології, туризм |
Дата публікації: | 14-лис-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Інформаційні технології роблять процес організації і управління підприємством ефективніше і легше. Інформаційна технологія – процес, що використовує сукупність методів і засобів реалізації операцій збору, передачі, накопичення і обробки інформації на базі програмно-апаратного забезпечення для вирішення управлінських завдань економічного об’єкту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5592 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
dozilnist zastosuvanj.pdf | 259,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.