Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5731
Назва: Підготовка майбутнього вчителя початкової школи до формування здоров’язберігаючого середовища
Автори: Доля, Тетяна Михайлівна
Ключові слова: майбутній вчитель початкової школи
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Доля Т. Підготовка майбутнього вчителя початкової школи до формування здоров’язбережувального середовища / Тетяна Доля // Сучасні наукові дослідження у галузі професійної педагогічної освіти : матеріали Всеукраїнського науково-методичного семінару (Умань, 30 березня 2012 р.) / ред. кол.: Ткачук Л. В. та ін. – Умань : ПП Жовтий О. О., 2012. – С. 25–27.
Короткий огляд (реферат): На сучасному етапі розвитку суспільства соціальна напруженість і погіршення екологічних характеристик місця існування людини, пов’язані з перетворенням економіки і соціальної сфери, постійно вимагають підготовки особи до умов існування, що змінюються. XXI століття корінним чином змінює соціальне замовлення суспільства для вищої школи. Постає завдання підготовки не лише справжніх професіоналів і ділових людей, готових (інтелектуально і фізично) реалізувати себе в умовах світу, що змінюється, але і орієнтованих на збереження і підтримку здоров’я підростаючих поколінь. У сучасних умовах до особистості вчителя висуваються підвищені вимоги щодо його професійних і особистісних якостей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5731
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
do_formuvannya_zdorov'ya.pdf144,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.