Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6135
Назва: Інтерпретація тексту: теорія і практика навчально-методичний посібник для студентів факультетів іноземних мов
Автори: Бевз, Олена Павлівна
Ключові слова: Text Interpretation
Literary text
stylistic devices
PLAN FOR TEXT ANALYSIS
CLICHES FOR TEXT ANALYSIS
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Інтерпретація тексту: теорія і практика = Text Interpretation: Theory and Practice: електронний підручник для студентів факультету іноземних мов / укл. О. П. Бевз. Системні вимоги: Процесор – Pentium III та вище, RAM 64Mb та вище, VGA –32Mb.
Короткий огляд (реферат): Електронний посібник вміщує текстовий матеріал та завдання з вивчення  курсу "Text Interpretation" для студентів факультетів іноземних мов вищих навчальних закладів денної та заочної форм навчання. Структуру курсу "Text Interpretation" складають зміст, передмова, 2 частини: теорія і практика, орієнтовний зміст лінгвістичного аналізу тексту та його інтерпретації, завдання на закріплення окремих складових аналізу, варіант плану аналізу, список пропонованих кліше для інтерпретації тексту, художній текст та зразок його інтерпретації та список використаних джерел інформації. У частині "Практика" є можливість перевірити знання навчального матеріалу за допомогою виконання завдань. Електронний посібник розроблений в програмному середовищі SunRav BookOffice.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6135
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bevz_O_Text_Interpretation.pdf155,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.