Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6512
Назва: Чисельні методи в інформаційних системах: навчальний посібник
Автори: Мельник, Олексій Сергійович
Ключові слова: Чисельні методи
інформаційні системи
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Мельник О.С. Чисельні методи в інформаційних системах: навчальний посібник / О.С. Мельник; Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини. – Умань.: УДПУ, 2016. – 114 с.
Короткий огляд (реферат): Містить короткі теоретичні відомості щодо методів розв’язування інженерних та наукових задач з використовуванням чисельних методів. У даній частині посібника наведено методи, алгоритми та приклади програмування алгоритмічною мовою C++ для розв’язування нелінійних рівнянь та систем лінійних та нелінійних рівнянь. Призначено для набуття теоретичних та практичних знань студентами спеціальностей академії, які вивчають дисципліни “Чисельні методи та моделювання на ЕОМ”, “Чисельні методи”, “Програмування інженерних задач” у модулі 1. Буде корисним для студентів при закріпленні лекційного матеріалу та підготовці до практичних і лабораторних занять. Також стане у пригоді аспірантам та науковим співробітникам при розв’язуванні поширених наукових задач з використовуванням чисельних методів та математичних пакетів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6512
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
chisl_metod.pdf369,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.