Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7136
Назва: Tsiliovi priorytety mizhnarodnyh proektiv z pytan osvity migrantiv v Portugaliyi
Інші назви: Цільові пріоритети реалізації міжнародних проектів з питань освіти мігрантів у Португалії
Автори: Гут, Наталя Василівна
Ключові слова: міжнародний проект
міграція
іммігрант
полікультурне середовище
розмаїття
рівні можливості
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Гут Н. Цільові пріоритети реалізації міжнародних проектів з питань освіти мігрантів у Португалії / Наталя Гут // Емпіричні дослідження для реформування освіти в Україні: Збірник матеріалів І Міжнародної наукової конференції Української асоціації дослідників освіти (11 лютого 2017 р.) / За ред. С.Щудло, О.Заболотної, О.Ковальчук. – Київ – Дрогобич : ТзОВ «Трек-ЛТД», 2017. – С. 43–45.
Короткий огляд (реферат): Міграційні процеси впливають не лише на економічну ситуацію в країні, але й на систему освіти загалом. Стаття презентує деякі позитивні моменти, які стосуються реалізації освітніх проектів в Португалії. Вказано, що результати дослідження в освітньому середовищі Португалії втілюватимуться в першу чергу на національних рівнях та максимізують позитивні зміни в національних системах освіти. Для Португалії як країни-учасниці міжнародних проектів NAOS та HE4u2 така діяльність – це можливість дослідити потребу в підготовці викладачів та вчителів, які б могли ефективно працювати зі студентами та учнями різних національних меншин, а також трансформувати професійну підготовку фахівців в галузі освіти відповідно до нових реалій сьогодення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7136
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
international_pr.pdf540,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.