Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7562
Назва: РОЛЬ ГРОМАДСЬКОСТІ У ЗДІЙСНЕННІ СТАТЕВОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВ КРАЇН ЄВРОСОЮЗУ
Автори: Бялик, Оксана Василівна
Ключові слова: статеве виховання, учнівська молодь, громадські об’єднання, неурядові організації, молодіжні об’єднання, Pro Familia, країни Євросоюзу.
Дата публікації: 2017
Серія/номер: 37.034;
Короткий огляд (реферат): В статті розкривається роль громадськості у здійсненні статевого виховання учнівської молоді країн Євросоюзу, обґрунтовано їх вплив на формування зростаючої особистості. Зокрема, зосереджена увага на діяльності Міжнародної Федерації планування сім’ї (МФПС) (International Planned Parenthood Federation, IPPF) – неурядової організації, яка заклала основи міжнародної співпраці в сфері статевого виховання учнівської молоді. Крім того, створено відповідні організації у межах окремої держави європейського регіону – Датська Асоціація з питань планування сім’ї (the Danish Family Planning Association) (Данія), Естонська Асоціація сексуального здоров’я (ESHA) (Естонія), Асоціація планування сім’ї та сексуального здоров’я Литви (FPSHA) (Литва), діяльність яких фокусується на освітній кампанії, пропаганді та захисті репродуктивних і сексуальних прав молоді, їх статевому вихованні, консультуванні, наданні інформації та профілактиці в сфері сексуальності, контрацепції та ЗПСШ. Активну роботу проводить й неурядова організація Pro Familia (Німеччина), яка працює у сфері статевого виховання і планування народжуваності, наданні консультацій у справах сексуального розвитку, допомога молодим батькам в усвідомленні їх прав та обов’язків тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7562
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Byluk.pdf598,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.