Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293
Назва: Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології
Автори: Соколенко, Людмила Степанівна
Ключові слова: лікування
здоровий спосіб життя
здоров`я
бджолиний віск
апівалеологія
апітерапія
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Соколенко Л.С.Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології / Л.С. Соколенко, С. В. Строяновський, Д.П. Плахтій. -Кам`янець-Подільський : ПП "Медобори-2006",2017.- 92 с.
Серія/номер: УДК;612.766:796
ББК;28.903.7
Короткий огляд (реферат): У книзі представлені дані науковців, пасічників і спеціалістів народної медицини з проблеми використання меду, прополісу, квіткового пилку, перги, маточного молочка,гомогенату трутневих личинок, бджолоотрути, підмору, воскової молі в оздоровленні та лікуванні людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KhARChOVI TA LIKUVALNI VLASTYVOSTI PRODUKTIV BDZhILNYTsTVA. OSNOVY APIVALEOLOHII.pdf381,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.