Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293
Назва: | Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології |
Автори: | Соколенко, Людмила Степанівна |
Ключові слова: | лікування здоровий спосіб життя здоров`я бджолиний віск апівалеологія апітерапія |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Соколенко Л.С.Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології / Л.С. Соколенко, С. В. Строяновський, Д.П. Плахтій. -Кам`янець-Подільський : ПП "Медобори-2006",2017.- 92 с. |
Серія/номер: | УДК;612.766:796 ББК;28.903.7 |
Короткий огляд (реферат): | У книзі представлені дані науковців, пасічників і спеціалістів народної медицини з проблеми використання меду, прополісу, квіткового пилку, перги, маточного молочка,гомогенату трутневих личинок, бджолоотрути, підмору, воскової молі в оздоровленні та лікуванні людини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет фізичного виховання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KhARChOVI TA LIKUVALNI VLASTYVOSTI PRODUKTIV BDZhILNYTsTVA. OSNOVY APIVALEOLOHII.pdf | 381,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.