Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8485
Назва: Українська мова за професійним спрямуванням
Автори: Савчук, Наталія Михайлівна
Ключові слова: Українська мова за професійним спрямуванням
Дата публікації: 2017
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Українська мова за професійним спрямуванням : навчальний посібник для студентів природничо-географічного факультету / Н. М. Савчук. - Умань : ВПЦ "Візаві", 2017. - 210 с.
Серія/номер: УДК 811.161.2 (075.8);
Короткий огляд (реферат): Пропонований посібник містить теоретичний матеріал до вивчення дисципліни, плани практичних занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи (ІНДЗ), різноманітні вправи, завдання та контрольні роботи для закріплення й глибшого розуміння теоретичних положень курсу, а також список рекомендованої літератури, яка може використовуватися в підготовці до практичних занять, іспиту, під час самостійної роботи студентів. Вправи та завдання збірника сприяють засвоєнню студентами фонетичних, орфографічних, лексичних, граматичних літературних норм української мови. Посібник містить також вправи та завдання, що покликані допомогти студентам правильно оформлювати ділові документи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8485
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Posibnyk.pdf134,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.