Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8665
Назва: Аналіз навчального контенту для організації мобільного навчання
Автори: Ткачук, Галина Володимирівна
Стеценко, Надія Миколаївна
Стеценко, Володимир Петрович
Ключові слова: мобільне навчання
мобільний контент
Дата публікації: 28-бер-2018
Видавництво: Київ. ун-т ім.Б.Грінченка
Бібліографічний опис: Ткачук Г.В. Аналіз навчального контенту для організації мобільного навчання / Г.В.Ткачук, Н.М.Стеценко, В.П.Стеценко // Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Теоретико-практичні проблеми використання математичних методів і комп’ютерно-орієнтованих технологій в освіті та науці", 28 березня 2018. К.: Київ. ун-т ім.Б.Грінченка, 2018 - С.113-115.
Короткий огляд (реферат): Реформування вищої освіти та орієнтація у викладанні предметів на використання інформаційних засобів навчання призвело до появи нових методик навчання, в тому числі методики мобільного навчання. Аналіз науково-методичної літератури вказує на необхідність продовження досліджень в даному напрямку, оскільки відкритим і дискусійним залишається понятійний апарат, уточнюються окремі компоненти методики мобільного навчання, визначаються організаційно-педагогічні умови використання мобільних пристроїв в навчанні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8665
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1_Ткачук+Стеценко.pdf310,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.