Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8740
Назва: Structure of professional competency of the engineer-pedagogue of the food industry and the effects of professional preparation
Автори: Ящук, Сергій Миколайович
Гвоздецька, Юлія Василівна
Ключові слова: STRUCTURE OF PROFESSIONAL COMPETENCY
ENGINEER-PEDAGOGUE OF THE FOOD INDUSTRY
Дата публікації: 15-чер-2018
Короткий огляд (реферат): The article provides theoretical substantiation of the structure of professional competence of the future engineer-teacher of the sphere of food production and the influence on it of disciplines of professional training. The most important task of professional training of the future engineer-teacher of the sphere of food production in a higher educational institution is the formation of a high level of professional competence. The analysis of the training program of the future teacher-engineer of the sphere of food production has been analyzed, which showed that in the process of professional training the necessary competencies are not sufficiently formed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/8740
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гвоздецька Ю.В., Ящук С.М. (1).pdf294,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.