Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8961
Назва: Актуальні проблеми соціальної роботи з жінками
Автори: Войтовська, Алла Іванівна
Кравченко, Оксана Олексіївна
Ключові слова: гендерна соціалізація
соціальна робота
жінки
Дата публікації: вер-2018
Бібліографічний опис: 1. Актуальні проблеми соціальної роботи з жінками : навчальний посібник для студентів спеціальностей 231 Соціальна робота та 232 Соціальне забезпечення (Галузь знань 23 Соціальна робота) / [уклад.: А. І. Войтовська, О. О. Кравченко]. – Умань: Візаві, 2018. – 229 с.
Серія/номер: УДК 364.4] -055.2(075.8);
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику звернуто увагу на проблеми гендеру, які посідають важливе місце у професійній підготовці майбутніх фахівців соціальної сфери, зокрема у формуванні стійкої професійної компетентності пошанування суб’єктності; життєстійкості особи, без огляду на її статеву належність; здатності реалізовувати основі положення міжнародного та вітчизняного законодавства у сфері захисту прав та гідності людини. Рекомендовано для студентів, викладачів та фахівців соціальної сфери, а також усіх, хто досліджує та практикує питання соціальної роботи та гендеру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/8961
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Актуальні проблеми соц. роб. з жінками.pdf2,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.