Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9052
Назва: COMBINATION OF VEGETABLE-FRUIT FORMULATION
Автори: Tokar, A.
Matenchuk, L.
Kharchenko, Z.
Haidai, I.
Zahorko, N.
Tarasenko, V.
Verkholantseva, V.
Palianychka, N.
Povorozniuk, Inna
Kravchenko, Lesia
Ключові слова: puree
sauces
organic products
ascorbic acid
Дата публікації: 2018
Видавництво: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
Бібліографічний опис: Tokar A. Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality products/ A.Tokar, L.Matenchuk, Z.Kharchenko, I.Haidai, N.Zahorko, V.Tarasenko, V.Verkholantseva, N.Palianychka, I. Povorozniuk, L. Kravchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4(11-94), pp. 55-60
Короткий огляд (реферат): In addressing the food security of the country, it is of importance to ensure a stable provision of safe and high-quality food products to all citizens in sufficient quantities and assortment. Environmental pollution and intensive technologies lead to deterioration of the quality of food, to a less healthy lifestyle whose component is proper nutrition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9052
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
COMBINATION OF.pdf249,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.