Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9151
Назва: Неуспішність: причини та шляхи подолання
Автори: Комісаренко, Тетяна Михайлівна
Ключові слова: Неуспішність
абсолютна неуспішність
відносна неуспішність
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Комісаренко Т.М. Неуспішність: причини та шляхи подолання / Т.М. Комісаренко // Конкурентноспроможність вищої освіти України в умовах інформаційного суспільства: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Чернігів, 9 листопада, 2018).
Короткий огляд (реферат): Невідповідність успішності студента і його навчального потенціалу - одна з основних і актуальних на сьогоднішній день проблем в освіті. Найбільш яскраво це проявляється у вузівській неуспішності, переважання задовільних результатів навчання, частому поданні на перевірку викладачам несамостійно написаних рефератів, курсових і дипломних робіт, найчастіше запозичених з інтернету, небажанні студентів займатися науковими дослідженнями. Багато студентів не визнають цінності освіти, яку отримують, не мають подальших планів працевлаштуватися за обраною спеціальністю. Часто студенти вчаться тільки заради диплома.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9151
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
чернігів2018.pdf119,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.