Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9182
Назва: ДОВІРА ЯК ФАКТОР ЕФЕКТИВНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
Автори: Пачева, Наталія Олександрівна
Ключові слова: довіра
менеджмент
організація
ефективне управління
економічний розвиток
ефективний менеджмент
Дата публікації: 25-кві-2018
Видавництво: Чернівці: ЧТЕІ КНЕУ
Бібліографічний опис: Пачева Н.О. Довіра як фактор ефективного менеджменту / Н.О. Пачева // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. – Чернівці: ЧТЕІ КНЕУ, 2018. – ВИП. І-ІІ (69-70). Економічні науки. – С. 39-44.
Серія/номер: УДК 005:331.105;
Короткий огляд (реферат): В статті розкрито вплив довіри на підвищення ефективності менеджменту. Головну увагу зосереджено на дослідженні довіри та її впливу на економічний розвиток організації. Доведено, що збільшення її рівня гарантує стабільний розвиток даної соціальної мережі через підвищення ефективності управління. Оптимальний рівень довіри у внутрішньому середовищі сприяє розвитку організації через вдосконалення управління, акумулює ефективне використання наявного потенціалу організації, взаєморозуміння і згоду між учасниками даної мережі та обумовлює мотивацію до досягнень; на зовнішньому - знижує ризики в конкурентній боротьбі. Встановлено, що ефективний менеджмент в організації, який побудований на довірі, впливає на її діяльність та економічний успіх.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9182
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pacheva13.pdf284,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.