Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9261
Назва: Мотиваційно-ціннісне середовище як педагогічна умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій
Автори: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Ключові слова: мотиваційно-ціннісне середовище, майбутні бакалаври харчових технологій, професійна компетентність
Дата публікації: 15-лис-2018
Видавництво: ДДПУ імені Івана Франка
Бібліографічний опис: Філімонова І.А. Мотиваційно-ціннісне середовище як педагогічна умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій / І.А.Філімонова // Актуальні питання гуманітарних наук : міжвузівський збірник наукових праць молодих вчених Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Частина 2. – Дрогобич : ДДПУ імені Івана Франка, 2018. – Випуск № 21. – С. 177-181
Короткий огляд (реферат): У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. Зважаючи на результати дослідження та обмежуючись умовами визначеного вищого педагогічного закладу, автор пропонує власне бачення однієї з педагогічних умов на засадах компетентнісного підходу: створення мотиваційно-ціннісного середовища в навчальному процесі професійної підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій через використання інтерактивних методів навчання задля вироблення у студентів ціннісного ставлення до опанування фаху фахівця-технолога та оптимізації формуванню професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9261
ISSN: 2308-4855
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Filimonova_Motuvatsiya.pdf195,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.