Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9262
Назва: | Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати» |
Автори: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Ключові слова: | холодні страви та закуски, страви з овочів, бутерброди |
Дата публікації: | 10-жов-2018 |
Видавництво: | УДПУ імені Павла Тичини |
Бібліографічний опис: | Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати» / Навч.-мет.посібник для самостійної роботи студентів / Ю.В.Гвоздецька, І.А.Філімонова – Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2018. – 69 с. |
Серія/номер: | 378.46:66 (075.8) З-41; |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику подано інструкційні картки з приготування страв з овочів, салатів, холодних закусок до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9262 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Filimonova_Zbirnuk.pdf | 700,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.