Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9797
Назва: Теоретико-методологічні основи формування та ефективного використання оборотних активів підприємств
Автори: Бержанір, Інна Анатоліївна
Ключові слова: оборотні активи
нормування оборотних активів
дебіторська заборгованість
ефективність використання оборотних активів
ліквідність
власний капітал
позиковий капітал
ефективінсть використання обороних активів
Дата публікації: 2018
Видавництво: Умань ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Бержанір І. А. Теоретико-методологічні основи формування та ефективного використання оборотних активів підприємств – Умань: ВПЦ «Візаві», 2018. – 176 с.
Серія/номер: УДК;316:321
Б;48
Короткий огляд (реферат): Обгрунтовано передумови, особливості, тенденції та закономірності формування і ефективності використання оборотних активів підприємств. Удосконалено класифікацію оборотних активів, що є основою для формування нової моделі управління ризиками. Визначено методичні підходи до аналізу забезпеченості та ефективності використання оборотних активів, що включають інструментарій оперативної діагностики та систему індикаторів і дозволяють своєчасно виявити необхідність зміни пріоритетів в управлінні оборотними активами. Проаналізовано концептуальні засади управління оборотними активами підприємств та уточнено сукупність зовнішніх агентів каталізації та гальмування кругообігу оборотних активів. Розроблено прогнозну багатофакторну економіко-математичну модель впливу ключових чинників на рентабельність оборотних активів, яка дозволяє ефективно регулювати формування їх обсягу та раціональної структури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9797
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Teoret_metodoloh_osn_form_vuk_Ob_aktuv.pdf2,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.