Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9952
Назва: БАГАТОРІВНЕВА СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПРАЦІ В УМОВАХ РУХУ ДО ІННОВАЦІЙНОЇ ЕКОНОМІКИ
Автори: Гарник, Олена Анатоліївна
Ключові слова: багаторівнева система мотивації праці
глобалізація
інтеграція
національна економіка
Дата публікації: чер-2017
Видавництво: Ужгород: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Гарник О.А. Багаторівнева система мотивації праці в умовах руху до інноваційної економіки / О.А. Гарник / Сучасні наукові підходи до вдосконалення політики економічного зростання: матер. Міжнародної науково-практичної конференції (м. Ужгород, 5-6 травня 2017року) / За заг. ред.: М.М. Палінчак, В.П. Приходько, A. Kryhski. – Ужгород: Видавничий дім «Гельветика», 2017. – с. 100-103.
Короткий огляд (реферат): Зміни в економіці України вимагають вирішення ряду принципово нових завдань, найголовнішим з яких створення належної мотиваційної основи, яка відіграє вирішальну роль у інтеграційних процесах, створенні передумов для нарощування темпів соціально-економічного розвитку держави, регіону та підприємств. Тому особливої актуальності набуває проблема формування інтегрованої системи мотивації праці, її впливу на соціально-трудові відносини та стан соціально-економічного розвитку на макро-, мезо-, мікроекономічному рівнях в контексті інноваційних змін, що відбуваються в сучасній економіці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9952
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези _Ужгород-2017.pdf281,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.