DSpace Repository

Аналіз стану сформованості аксіологічного компоненту професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін

Show simple item record

dc.contributor.author Філімонова, Ірина Афанасіївна
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:40:52Z
dc.date.available 2019-06-03T16:40:52Z
dc.date.issued 2019-02-20
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10475
dc.description.abstract У статті представлено результати формувального етапу науково-дослідної роботи щодо формування аксіологічного компоненту професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій. За допомогою авторських та класичних методик автор аналізує стан сформованості зовнішньої та внутрішньої мотивації студентів та обґрунтовує доцільність використання мотиваційно-ціннісного середовища в навчальному процесі. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ТАВРІЙСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ В. І. ВЕРНАДСЬКОГО uk_UA
dc.relation.ispartofseries Професійна освіта: теорія, методологія, практика.;
dc.subject мотивація, мотиваційно-ціннісне середовище, професійна компетентність, бакалавр харчових технологій, фахівець-технолог. uk_UA
dc.title Аналіз стану сформованості аксіологічного компоненту професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account