Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T16:49:57Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T16:49:57Z | |
dc.date.issued | 2019-03-20 | |
dc.identifier.issn | 978-966-405-478-9 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10476 | |
dc.description.abstract | У статті розкриваються основні підходи до визначення місця інноваційних технологій у процесі формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. Використання активних форм та методів навчання, інноваційних технологій підвищують ефективність навчального процесу, сприяють підготовці висококваліфікованих фахівців із розвиненим практичним мисленням. Їх впровадження передбачає досягнення нової якості організації навчально-виховного процесу у вищій школі, врахування сучасних підходів до організації професійної підготовки. Зважаючи на результати дослідження та обмежуючись умовами визначеного вищого педагогічного закладу, автор пропонує власне бачення використання інноваційних технологій у процесі вивчення фахових дисциплін майбутніми бакалаврами харчових технологій. | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД У ФОРМУВАННІ СУЧАСНОГО ІНЖЕНЕРА ДЛЯ СФЕРИ ХАРЧОВОЇ І ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ; | |
dc.subject | інноваційні технології, професійна компетентність, навчальний процес, фахові дисципліни, бакалавр харчових технологій | uk_UA |
dc.title | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |