00 DSpace/Manakin Repository

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Філімонова, Ірина Афанасіївна
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:49:57Z
dc.date.available 2019-06-03T16:49:57Z
dc.date.issued 2019-03-20
dc.identifier.issn 978-966-405-478-9
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10476
dc.description.abstract У статті розкриваються основні підходи до визначення місця інноваційних технологій у процесі формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. Використання активних форм та методів навчання, інноваційних технологій підвищують ефективність навчального процесу, сприяють підготовці висококваліфікованих фахівців із розвиненим практичним мисленням. Їх впровадження передбачає досягнення нової якості організації навчально-виховного процесу у вищій школі, врахування сучасних підходів до організації професійної підготовки. Зважаючи на результати дослідження та обмежуючись умовами визначеного вищого педагогічного закладу, автор пропонує власне бачення використання інноваційних технологій у процесі вивчення фахових дисциплін майбутніми бакалаврами харчових технологій. uk_UA
dc.publisher Харківський державний університет харчування та торгівлі uk_UA
dc.relation.ispartofseries КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД У ФОРМУВАННІ СУЧАСНОГО ІНЖЕНЕРА ДЛЯ СФЕРИ ХАРЧОВОЇ І ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ;
dc.subject інноваційні технології, професійна компетентність, навчальний процес, фахові дисципліни, бакалавр харчових технологій uk_UA
dc.title ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу