dc.contributor.author |
Філімонова Ірина, Ткачук Станіслав |
|
dc.date.accessioned |
2019-06-03T17:15:34Z |
|
dc.date.available |
2019-06-03T17:15:34Z |
|
dc.date.issued |
2019-05-20 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10479 |
|
dc.description.abstract |
Методологічний рівень педагогічного дослідження ґрунтується на провідній засаді, що на базі емпіричних і теоретичних досліджень формулюються загальні принципи і методи дослідження педагогічних явищ, будується теорія. Вважаємо, що формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій повинно ґрунтуватися на загальних принципах методологічного дослідження: об’єктивність і обумовленість педагогічних явищ певними причинами; цілісний підхід у вивченні педагогічних явищ і процесів; вивчення явища у взаємозв’язку і взаємодії з іншими явищами; вивчення явища в процесі його розвитку. |
uk_UA |
dc.publisher |
Посвіт, 2019 |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
ІСТОРИЧНІ НАУКИ. ПЕДАГОГІКА. ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА. ФІЛОЛОГІЯ; |
|
dc.subject |
Методологічні підходи, інноваційні технології, професійна компетентність, навчальний процес, фахові дисципліни, бакалавр харчових технологій |
uk_UA |
dc.title |
Методологічні підходи до проблеми формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі у вищих педагогічних навчальних закладах |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |