Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Філімонова Ірина, Ткачук Станіслав | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:15:34Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:15:34Z | |
dc.date.issued | 2019-05-20 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10479 | |
dc.description.abstract | Методологічний рівень педагогічного дослідження ґрунтується на провідній засаді, що на базі емпіричних і теоретичних досліджень формулюються загальні принципи і методи дослідження педагогічних явищ, будується теорія. Вважаємо, що формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій повинно ґрунтуватися на загальних принципах методологічного дослідження: об’єктивність і обумовленість педагогічних явищ певними причинами; цілісний підхід у вивченні педагогічних явищ і процесів; вивчення явища у взаємозв’язку і взаємодії з іншими явищами; вивчення явища в процесі його розвитку. | uk_UA |
dc.publisher | Посвіт, 2019 | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ІСТОРИЧНІ НАУКИ. ПЕДАГОГІКА. ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА. ФІЛОЛОГІЯ; | |
dc.subject | Методологічні підходи, інноваційні технології, професійна компетентність, навчальний процес, фахові дисципліни, бакалавр харчових технологій | uk_UA |
dc.title | Методологічні підходи до проблеми формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі у вищих педагогічних навчальних закладах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |