DSpace Repository

Методологічні підходи до проблеми формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі у вищих педагогічних навчальних закладах

Show simple item record

dc.contributor.author Філімонова Ірина, Ткачук Станіслав
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:15:34Z
dc.date.available 2019-06-03T17:15:34Z
dc.date.issued 2019-05-20
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10479
dc.description.abstract Методологічний рівень педагогічного дослідження ґрунтується на провідній засаді, що на базі емпіричних і теоретичних досліджень формулюються загальні принципи і методи дослідження педагогічних явищ, будується теорія. Вважаємо, що формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій повинно ґрунтуватися на загальних принципах методологічного дослідження: об’єктивність і обумовленість педагогічних явищ певними причинами; цілісний підхід у вивченні педагогічних явищ і процесів; вивчення явища у взаємозв’язку і взаємодії з іншими явищами; вивчення явища в процесі його розвитку. uk_UA
dc.publisher Посвіт, 2019 uk_UA
dc.relation.ispartofseries ІСТОРИЧНІ НАУКИ. ПЕДАГОГІКА. ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА. ФІЛОЛОГІЯ;
dc.subject Методологічні підходи, інноваційні технології, професійна компетентність, навчальний процес, фахові дисципліни, бакалавр харчових технологій uk_UA
dc.title Методологічні підходи до проблеми формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі у вищих педагогічних навчальних закладах uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account