DSpace Repository

Інструкційні картки. Перші страви

Show simple item record

dc.contributor.author Філімонова Ірина, Гвоздецька Юлія
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:45:59Z
dc.date.available 2019-06-03T17:45:59Z
dc.date.issued 2019-04-20
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10480
dc.description.abstract У посібнику подано інструкційні картки з приготування перших страв: заправних супів, бульйонів, пюреподібних супів до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. uk_UA
dc.publisher ВПЦ "Візаві" uk_UA
dc.relation.ispartofseries Професійна освіта. Харчові технології;
dc.subject інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, перші страви, харчові технології uk_UA
dc.title Інструкційні картки. Перші страви uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account