dc.contributor.author |
Гвоздецька Юлія, Філімонова Ірина |
|
dc.date.accessioned |
2019-06-03T17:55:13Z |
|
dc.date.available |
2019-06-03T17:55:13Z |
|
dc.date.issued |
2019-04-20 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481 |
|
dc.description.abstract |
У посібнику подано інструкційні картки з приготування напівфабрикатів з риби: стейків, кругляків, філе та ін. до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. |
uk_UA |
dc.publisher |
ВПЦ "Візаві" |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Професійна освіта. Харчові технології; |
|
dc.subject |
інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, напівфабрикати з риби, харчові технології |
uk_UA |
dc.title |
Інструкційні картки. Напівфабрикати з риби |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |