Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гвоздецька Юлія, Філімонова Ірина | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:55:13Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:55:13Z | |
dc.date.issued | 2019-04-20 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481 | |
dc.description.abstract | У посібнику подано інструкційні картки з приготування напівфабрикатів з риби: стейків, кругляків, філе та ін. до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. | uk_UA |
dc.publisher | ВПЦ "Візаві" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Професійна освіта. Харчові технології; | |
dc.subject | інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, напівфабрикати з риби, харчові технології | uk_UA |
dc.title | Інструкційні картки. Напівфабрикати з риби | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |