DSpace Repository

Інструкційні картки. Напівфабрикати з риби

Show simple item record

dc.contributor.author Гвоздецька Юлія, Філімонова Ірина
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:55:13Z
dc.date.available 2019-06-03T17:55:13Z
dc.date.issued 2019-04-20
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481
dc.description.abstract У посібнику подано інструкційні картки з приготування напівфабрикатів з риби: стейків, кругляків, філе та ін. до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. uk_UA
dc.publisher ВПЦ "Візаві" uk_UA
dc.relation.ispartofseries Професійна освіта. Харчові технології;
dc.subject інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, напівфабрикати з риби, харчові технології uk_UA
dc.title Інструкційні картки. Напівфабрикати з риби uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account