dc.contributor.author |
Кравченко, Тамара Василівна |
|
dc.contributor.author |
Дейниченко, Григорій Вікторович |
|
dc.date.accessioned |
2019-06-07T10:23:23Z |
|
dc.date.available |
2019-06-07T10:23:23Z |
|
dc.date.issued |
2019-03 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10581 |
|
dc.description.abstract |
В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р. |
uk_UA |
dc.subject |
розробка технологій продуктів харчування |
uk_UA |
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UA |
dc.title |
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ВИДУ СИРУ |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |