dc.contributor.author |
Дубова, Наталія Вячеславівна |
|
dc.contributor.author |
Харитонова, Валентина Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2019-06-13T15:59:32Z |
|
dc.date.available |
2019-06-13T15:59:32Z |
|
dc.date.issued |
2019-04 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10737 |
|
dc.description |
Вип. 1 / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; [голов. ред. О. І. Безлюдний]. – Умань : Візаві, 2019. – 146 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В статті обґрунтовано актуальність художньо-естетичного розвитку майбутніх фахівців харчової галузі у системі професійної освіти засобами мистецтва, зокрема, необхідність введення мистецької складової до професійної підготовки означених фахівців. Приділено увагу з’ясуванню ролі мистецької освіти у підготовці майбутніх фахівців харчової галузі, визначено шляхи підвищення рівня художньо-естетичного розвитку особистості у процесі професійної освіти фахівців харчової галузі. Акцентовано увагу на доцільності поєднання мистецької освіти та спеціальної фахової підготовки у процесі формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі. |
uk_UA |
dc.publisher |
Вип. 1 / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; [голов. ред. О. І. Безлюдний]. – Умань : Візаві, 2019. – 146 с. |
uk_UA |
dc.subject |
мистецька освіта, художньо-естетичний розвиток, професійна освіта, професійно-технічна освіта, харчові технології, практична підготовка, інженер-педагог харчової галузі |
uk_UA |
dc.subject |
харчові технології |
uk_UA |
dc.title |
Мистецтво як засіб художньо-естетичного розвитку майбутніх фахівців харчової галузі у системі професійної освіти |
uk_UA |
dc.type |
Learning Object |
uk_UA |