DSpace Repository

Технологія виробництва продукції громадського харчування

Show simple item record

dc.contributor.author Дубова, Наталія Вячеславівна
dc.date.accessioned 2019-06-14T17:52:40Z
dc.date.available 2019-06-14T17:52:40Z
dc.date.issued 2018-11
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742
dc.description.abstract Методичні вказівки призначені для допомоги студентам під час самостійного опрацювання дисципліни «Технологія виробництва продукції громадського харчування» та підготовки до семінарських занять uk_UA
dc.publisher Умань : ВПЦ «Візаві», – 2018. uk_UA
dc.subject Технологія виробництва uk_UA
dc.subject продукції громадського харчування uk_UA
dc.title Технологія виробництва продукції громадського харчування uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account