DSpace Repository

Вивчення кінетики реакції кислотного гідролізу сахарози

Show simple item record

dc.contributor.author Галушко, Сергій Миколайович
dc.contributor.author Іванюк, Олеся Яківна
dc.date.accessioned 2019-11-14T09:38:04Z
dc.date.available 2019-11-14T09:38:04Z
dc.date.issued 2019-04
dc.identifier.citation Природничі науки і освіта : збірник наукових праць природничо-географічного факультету. – Умань : «Візаві», 2019. – 160 с. uk_UA
dc.identifier.isbn 978-966-304-292-3
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11142
dc.description У статті йдеться про вплив на швидкість реакції інверсії сахарози зміни концентрації сахарози та кислоти, а також температури. Для цього вихідні концентрації (досліди 1 – 4) готувались за таким правилом: 1) для проведення першого досліду брали однакові об’єми попередньо приготовлених розчинів сахарози та кислоти; 2) для проведення другого досліду брали об’єм розчину сахарози такий, як у першому досліді, а об’єм розчину кислоти вдвічі менший; 3) для проведення третього досліду брали об’єм розчину кислоти такий, як у першому досліді, а об’єм розчину сахарози вдвічі менший. 4) для проведення четвертого досліду (визначення швидкості реакції при температурі 38 0С) реактиви (розчин HCl і розчин сахарози) брали у співвідношеннях як у першому досліді. uk_UA
dc.description.abstract У статті йдеться про вплив на швидкість реакції інверсії сахарози зміни концентрації сахарози та кислоти, а також температури. Для цього вихідні концентрації (досліди 1 – 4) готувались за таким правилом: 1) для проведення першого досліду брали однакові об’єми попередньо приготовлених розчинів сахарози та кислоти; 2) для проведення другого досліду брали об’єм розчину сахарози такий, як у першому досліді, а об’єм розчину кислоти вдвічі менший; 3) для проведення третього досліду брали об’єм розчину кислоти такий, як у першому досліді, а об’єм розчину сахарози вдвічі менший. 4) для проведення четвертого досліду (визначення швидкості реакції при температурі 38 0С) реактиви (розчин HCl і розчин сахарози) брали у співвідношеннях як у першому досліді. uk_UA
dc.publisher Візаві uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;[50:37](082)
dc.subject Кінетика хімічних реакцій uk_UA
dc.subject Сахароза uk_UA
dc.subject Програма Origin uk_UA
dc.subject Хімічний гідроліз uk_UA
dc.title Вивчення кінетики реакції кислотного гідролізу сахарози uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account