dc.contributor.author |
Галушко, Сергій Миколайович |
|
dc.contributor.author |
Іванюк, Олеся Яківна |
|
dc.date.accessioned |
2019-11-14T09:38:04Z |
|
dc.date.available |
2019-11-14T09:38:04Z |
|
dc.date.issued |
2019-04 |
|
dc.identifier.citation |
Природничі науки і освіта : збірник наукових праць природничо-географічного факультету. – Умань : «Візаві», 2019. – 160 с. |
uk_UA |
dc.identifier.isbn |
978-966-304-292-3 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11142 |
|
dc.description |
У статті йдеться про вплив на швидкість реакції інверсії сахарози зміни концентрації сахарози та кислоти, а також температури. Для цього вихідні концентрації (досліди 1 – 4) готувались за таким правилом:
1) для проведення першого досліду брали однакові об’єми попередньо приготовлених розчинів сахарози та кислоти;
2) для проведення другого досліду брали об’єм розчину сахарози такий, як у першому досліді, а об’єм розчину кислоти вдвічі менший;
3) для проведення третього досліду брали об’єм розчину кислоти такий, як у першому досліді, а об’єм розчину сахарози вдвічі менший.
4) для проведення четвертого досліду (визначення швидкості реакції при температурі 38 0С) реактиви (розчин HCl і розчин сахарози) брали у співвідношеннях як у першому досліді. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті йдеться про вплив на швидкість реакції інверсії сахарози зміни концентрації сахарози та кислоти, а також температури. Для цього вихідні концентрації (досліди 1 – 4) готувались за таким правилом:
1) для проведення першого досліду брали однакові об’єми попередньо приготовлених розчинів сахарози та кислоти;
2) для проведення другого досліду брали об’єм розчину сахарози такий, як у першому досліді, а об’єм розчину кислоти вдвічі менший;
3) для проведення третього досліду брали об’єм розчину кислоти такий, як у першому досліді, а об’єм розчину сахарози вдвічі менший.
4) для проведення четвертого досліду (визначення швидкості реакції при температурі 38 0С) реактиви (розчин HCl і розчин сахарози) брали у співвідношеннях як у першому досліді. |
uk_UA |
dc.publisher |
Візаві |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;[50:37](082) |
|
dc.subject |
Кінетика хімічних реакцій |
uk_UA |
dc.subject |
Сахароза |
uk_UA |
dc.subject |
Програма Origin |
uk_UA |
dc.subject |
Хімічний гідроліз |
uk_UA |
dc.title |
Вивчення кінетики реакції кислотного гідролізу сахарози |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |