dc.contributor.author |
Дубова, Наталія Вячеславівна |
|
dc.date.accessioned |
2019-12-03T08:26:05Z |
|
dc.date.available |
2019-12-03T08:26:05Z |
|
dc.date.issued |
2019-11 |
|
dc.identifier.citation |
Технологія продукції громадського харчування : навч. посібн. / уклад. Наталія Вячеславівна Дубова. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. – Ч. 1. – 120 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11534 |
|
dc.description.abstract |
Розкриваються питання організації виробництва продукції громадського харчування, критерії якості продукції; розглядаються фізико-хімічні зміни, що відбуваються у харчових продуктах у процесі виробництва кулінарної продукції та їх вплив на якість продукції. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Умань : ВПЦ «Візаві» |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;641. 5 (075.8) |
|
dc.subject |
громадське харчування |
uk_UA |
dc.subject |
харчові продукти |
uk_UA |
dc.subject |
харчові технології |
uk_UA |
dc.subject |
кулінарна продукція |
uk_UA |
dc.title |
Технологія продукції громадського харчування |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |