00 DSpace/Manakin Repository

Технологія продукції громадського харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дубова, Наталія Вячеславівна
dc.date.accessioned 2019-12-03T08:26:05Z
dc.date.available 2019-12-03T08:26:05Z
dc.date.issued 2019-11
dc.identifier.citation Технологія продукції громадського харчування : навч. посібн. / уклад. Наталія Вячеславівна Дубова. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. – Ч. 1. – 120 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11534
dc.description.abstract Розкриваються питання організації виробництва продукції громадського харчування, критерії якості продукції; розглядаються фізико-хімічні зміни, що відбуваються у харчових продуктах у процесі виробництва кулінарної продукції та їх вплив на якість продукції. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Умань : ВПЦ «Візаві» uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;641. 5 (075.8)
dc.subject громадське харчування uk_UA
dc.subject харчові продукти uk_UA
dc.subject харчові технології uk_UA
dc.subject кулінарна продукція uk_UA
dc.title Технологія продукції громадського харчування uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу