dc.contributor.author |
Дубова, Наталія Вячеславівна |
|
dc.date.accessioned |
2019-12-03T08:26:26Z |
|
dc.date.available |
2019-12-03T08:26:26Z |
|
dc.date.issued |
2019-05 |
|
dc.identifier.citation |
Дубова Н.В. Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : Міжнародна науково-методична конференція до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р. : [тези] / редкол. : О.І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.209-211 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535 |
|
dc.description.abstract |
Smart-освіта – це навчання в інтерактивному освітньому просторі за допомогою світового контенту, який знаходиться у вільному доступі. Головне у цьому процесі – це максимальна доступність знань. |
uk_UA |
dc.publisher |
Харків : ХДУХТ |
uk_UA |
dc.subject |
Smart-освіта |
uk_UA |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
uk_UA |
dc.subject |
фахівців харчової галузі |
uk_UA |
dc.subject |
інтерактивний освітній простір |
uk_UA |
dc.title |
Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |