DSpace Repository

Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі

Show simple item record

dc.contributor.author Дубова, Наталія Вячеславівна
dc.date.accessioned 2019-12-03T08:26:26Z
dc.date.available 2019-12-03T08:26:26Z
dc.date.issued 2019-05
dc.identifier.citation Дубова Н.В. Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : Міжнародна науково-методична конференція до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р. : [тези] / редкол. : О.І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.209-211 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535
dc.description.abstract Smart-освіта – це навчання в інтерактивному освітньому просторі за допомогою світового контенту, який знаходиться у вільному доступі. Головне у цьому процесі – це максимальна доступність знань. uk_UA
dc.publisher Харків : ХДУХТ uk_UA
dc.subject Smart-освіта uk_UA
dc.subject конкурентоспроможність uk_UA
dc.subject фахівців харчової галузі uk_UA
dc.subject інтерактивний освітній простір uk_UA
dc.title Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account