dc.contributor.author |
Сусло, Лариса Вікторівна |
|
dc.contributor.author |
Люльченко, Вячеслав Григорович |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-18T07:49:37Z |
|
dc.date.available |
2020-02-18T07:49:37Z |
|
dc.date.issued |
2019-10-01 |
|
dc.identifier.citation |
Сусло Л.В., Люльченко В.Г. Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю// Virtus: Scientific Journal / Editor-in-Chief M.A.Zhurba – October # 37, 2019. - P.163-166 |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2410-4388 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11902 |
|
dc.description.abstract |
У статті висвітлено проблему з підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю до професійної діяльності в закладах професійно-технічної освіти. Зокрема зроблено акцент на формуванні в майбутнього інженера-педагога харчового профілю професійної санітарно-гігієнічної компетентності. Здійсненна характеристика даного педагогічного підходу, з врахуванням особливостей професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю у закладах вищої освіти України |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Center of Modern Pedagogy «Learning Without Boarders» Post Address: 7275, boul. Langelier, CP88022 Montreal, QC, H1S 3G9, CANADA |
uk_UA |
dc.subject |
санітарно-гігієнічна компетентність |
uk_UA |
dc.subject |
інженер-педагог |
uk_UA |
dc.subject |
харчовий профіль |
uk_UA |
dc.title |
Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |