00 DSpace/Manakin Repository

Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сусло, Лариса Вікторівна
dc.contributor.author Люльченко, Вячеслав Григорович
dc.date.accessioned 2020-02-18T07:49:37Z
dc.date.available 2020-02-18T07:49:37Z
dc.date.issued 2019-10-01
dc.identifier.citation Сусло Л.В., Люльченко В.Г. Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю// Virtus: Scientific Journal / Editor-in-Chief M.A.Zhurba – October # 37, 2019. - P.163-166 uk_UA
dc.identifier.issn 2410-4388
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11902
dc.description.abstract У статті висвітлено проблему з підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю до професійної діяльності в закладах професійно-технічної освіти. Зокрема зроблено акцент на формуванні в майбутнього інженера-педагога харчового профілю професійної санітарно-гігієнічної компетентності. Здійсненна характеристика даного педагогічного підходу, з врахуванням особливостей професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю у закладах вищої освіти України uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Center of Modern Pedagogy «Learning Without Boarders» Post Address: 7275, boul. Langelier, CP88022 Montreal, QC, H1S 3G9, CANADA uk_UA
dc.subject санітарно-гігієнічна компетентність uk_UA
dc.subject інженер-педагог uk_UA
dc.subject харчовий профіль uk_UA
dc.title Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу