DSpace Repository

Розробка технології нового виду сиру

Show simple item record

dc.contributor.author Кравченко, Тамара Василівна
dc.date.accessioned 2020-06-02T08:04:29Z
dc.date.available 2020-06-02T08:04:29Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Кравченко Т.В. Розробка технології нового виду сиру / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, Т.В. Кравченко, Л.Г. Дейниченко // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 87-88. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12649
dc.description.abstract В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів. Серед них особливу роль відіграють мембранні методи, зокрема ультрафільтрація (УФ), промислове застосування яких розпочалося в шістдесяті роки минулого сторіччя і які на сьогодні використовуються практично в усіх галузях промисловості. uk_UA
dc.publisher К. : НУХТ uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;637.35
dc.subject ресурсозберігаючі технології uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject продукти харчування uk_UA
dc.subject технологічна схема uk_UA
dc.title Розробка технології нового виду сиру uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account