dc.contributor.author |
Кравченко, Тамара Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-02T08:04:29Z |
|
dc.date.available |
2020-06-02T08:04:29Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Кравченко Т.В. Розробка технології нового виду сиру / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, Т.В. Кравченко, Л.Г. Дейниченко // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 87-88. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12649 |
|
dc.description.abstract |
В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів. Серед них особливу роль відіграють мембранні методи, зокрема ультрафільтрація (УФ), промислове застосування яких розпочалося в шістдесяті роки минулого сторіччя і які на сьогодні використовуються практично в усіх галузях промисловості. |
uk_UA |
dc.publisher |
К. : НУХТ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;637.35 |
|
dc.subject |
ресурсозберігаючі технології |
uk_UA |
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UA |
dc.subject |
продукти харчування |
uk_UA |
dc.subject |
технологічна схема |
uk_UA |
dc.title |
Розробка технології нового виду сиру |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |