Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кравченко, Тамара Василівна | |
dc.date.accessioned | 2020-06-02T08:04:29Z | |
dc.date.available | 2020-06-02T08:04:29Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Кравченко Т.В. Розробка технології нового виду сиру / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, Т.В. Кравченко, Л.Г. Дейниченко // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 87-88. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12649 | |
dc.description.abstract | В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів. Серед них особливу роль відіграють мембранні методи, зокрема ультрафільтрація (УФ), промислове застосування яких розпочалося в шістдесяті роки минулого сторіччя і які на сьогодні використовуються практично в усіх галузях промисловості. | uk_UA |
dc.publisher | К. : НУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;637.35 | |
dc.subject | ресурсозберігаючі технології | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | технологічна схема | uk_UA |
dc.title | Розробка технології нового виду сиру | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |