dc.contributor.author |
Кравченко, Тамара Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-02T08:05:10Z |
|
dc.date.available |
2020-06-02T08:05:10Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Дейниченко Г.В. Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини / Г.В. Дейниченко, Л.Г. Дейниченко, Т.В. Кравченко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. – 232 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12650 |
|
dc.description.abstract |
Серед кондитерських виробів, що виробляються в Україні, значна частка припадає на зефір, що користується попитом на ринку і, відповідно, цікавить окремі сегменти споживачів. Оскільки традиційно зефір містить значну кількість цукру і обмежену – вітамінів, макро- і мікроелементів, доцільним є підвищення його якості шляхом внесення у рецептуру харчових компонентів, багатих на вітаміни, поліфенольні та мінеральні сполуки. Такою сировиною є калина, що характеризується не тільки багатим хімічним складом і корисними для організму людини властивостями, а й широко культивується в Україні, що робить вибір такої сировини раціональним і економічно доцільним. |
uk_UA |
dc.publisher |
Прага: Oktan Print s.r.o. |
uk_UA |
dc.subject |
зефір |
uk_UA |
dc.subject |
поліфенольні сполуки |
uk_UA |
dc.subject |
калина |
uk_UA |
dc.subject |
технологія |
uk_UA |
dc.title |
Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини |
uk_UA |